Schoolkamp op Brielle

Een schoolkamp op de Brielse Zeilschool is zeer goed mogelijk. Zo organiseren wij al een aantal jaar een schoolkamp voor leerlingen van de Vrije School Widar. Dit is ieder jaar weer een groot succes.

Op de Brielse Zeilschool is ruimte voor 42 kinderen. Deze kunnen overdag zeilles krijgen van onze gecertificeerde, enthousiaste instructeurs. Deze hebben veel ervaring met lesgeven aan kinderen. Onze instructeurs worden professioneel begeleid en opgeleid op zowel zeiltechnisch als didactisch gebied. Wij geven les in Randmeren en Laser Vago’s. In overleg kunnen ook optimisten gehuurd worden voor jongere kinderen met minder zeilervaring.

Onze walleiding zorgt voor vermaak tussen het zeilen door. Met originele spellen verveelt geen enkel kind zich. Daarnaast zorgen wij ook voor goed voorbereide koks die koken voor de kinderen. Tijdens het zeilen wordt er ‘op locatie’ geluncht, op een eiland in het Brielse Meer waarnaar de walleiding met een grote motorboot toe vaart.

Een kamp op Brielle is de ideale gelegenheid om op een andere manier dan in klasverband met elkaar bezig te zijn en zo een groep kinderen meer naar elkaar toe te laten groeien. Daarnaast is het een ontzettend leuke en leerzame week waarin er ook nog eens serieus gezeild kan worden. Natuurlijk kunnen de leerkrachten ook hun zeilkunsten vertonen en meedoen met de spellen, zowel als deelnemer als leiding.

Voor meer informatie, neem contact op via 015 – 2150037 of info@debrielsezeilschool.nl.