Vanwege het coronavirus is de zomer van 2020 een andere dan normaal op de Brielse Zeilschool.

Op deze pagina willen we u graag inlichten over onze ontwikkelingen rondom het virus.

Het bestuur van de Brielse Zeilschool staat in nauw contact met het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond. De Brielse Zeilschool volgt de adviezen die deze instanties en het Watersportverbond geven. Dit doen wij omdat verdere verspreiding van het coronavirus tegen gaan bij ons prioriteit heeft: de gezondheid van onze cursisten en instructeurs staat boven alles.

De zeilweekenden voor 1 juni hebben wij helaas moeten afzeggen. Financieel wordt 2020 geen makkelijk jaar voor de Brielse Zeilschool en wij gaan alle zeilen bijzetten om in de zomer alle kinderen weer te kunnen ontvangen. 

We zijn druk in overleg met de Gemeente en zijn bezig een plan te maken voor een 1,5 meter-zomer op de Brielse Zeilschool. In de week van 1 juni 2020 willen wij u meer duidelijkheid geven over welke kampen door gaan en in welke vorm dit gaat zijn. 

Ons kantoor is momenteel gesloten en daarom is ons vaste nummer tijdelijk niet bereikbaar. Indien u verdere vragen heeft, kunt u ons bereiken via de mail (info@brielsezeilschool.nl) en tijdens werkdagen van 9:00 - 17:00 met ons persoonlijke nummer + 31 6 4846 1612.