Algemene voorwaarden

Hier vindt u de algemene voorwaarden van de Brielse Zeilschool:

Algemene Voorwaarden Brielse Zeilschool 

Hier vindt u de FAQ van de Brielse Zeilschool:

  • Krijg ik mijn geld terug als de Brielse Zeilschool besluit om een zomerkamp niet door te laten gaan?

Wanneer de Brielse Zeilschool besluit om een kamp niet door te laten gaan, dan is dit vanwege serieus overwogen redenen. U kan dan rekenen op volledige restitutie van het reeds betaalde cursusgeld of u kunt kiezen dit geld terug te krijgen in de vorm van een waardebon. Deze waardebon kunt u tot het seizoen van 2023 ‘inruilen’ voor een kamp. Zo kan de Brielse Zeilschool het volgende seizoen weer de leukste kampen voor uw kinderen organiseren!

  • Ik heb een waardebon aangenomen voor de Optiweek 1 ter waarde van 299 euro, maar mijn zoon wil volgend jaar in plaats van in de Optimist in de Laser Vago zeilen. Kan ik voor deze gelegenheid dezelfde waardebon gebruiken?

Ja dit kan! De waardebon blijft 2 seizoenen staan en is geldig voor elk kamp en elk boottype, die op dat moment beschikbaar is op onze zeilschool. De waardebon die origineel van een Optimisten weekend was, kan dus een jaar later ook worden ‘ingezet’ voor een Laser Vago kamp in Week 4. U krijgt een waardebon ter waarde van het cursusgeld dat reeds betaald is voor een afgezegd kamp.

  • Wat gebeurt er met mijn waardebon als de prijs van hetzelfde kamp volgend jaar opeens omhoog gaat?

De waardebon blijft 2 seizoenen lang van dezelfde waarde. Dit is ongeacht een stijging in de kampprijs of een verandering in de kampen. Wanneer het kamp duurder is geworden, bijvoorbeeld met een verschil van 25 euro, dan blijft de waardebon even geld waard en dient u de extra 25 euro dat volgende jaar bij te betalen.

  • Mijn zoon kan door omstandigheden niet meer komen deze zomer, kan ik dan ook mijn geld terug krijgen in de vorm van een waardebon?

Ja dit kan. Wanneer u een kamp annuleert, kunt u kiezen voor volledige restitutie van het reeds betaalde cursusgeld of u kunt kiezen om het geld in de vorm van een waardebon terug te krijgen. De voorwaarden van deze waardebon vindt u in FAQ 1).