Verjaardagsfeestje 12 juni 2022!

Hoera! De Brielse Zeilschool bestaat 65 jaar! Al sinds 1957 organiseert de zeilschool de leukste kampen in het voorjaar en in de zomer. Dit wil de Brielse natuurlijk graag vieren met enthousiaste cursisten én ouders. Daarom willen wij jullie alvast warm maken voor het verjaardagsfeestje wat zal plaatsvinden op zondag 12 juni 2022!

Trommel al je vriendjes, vriendinnetjes, ouders en kinderen op en maak je klaar voor een spetterende dag op de Brielse. Het wordt een dag voor jong én oud! 

Vind je het leuk om erbij te zijn? Laat je interesse aan ons weten via de knop hieronder! Geen zorgen, je zit nergens aan verbonden. Zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal enthousiastelingen en een mooi programma opstellen. Het belooft een mooie dag te worden met leuke activiteiten en lekkere hapjes en drankjes.

Informatie over de verdere invulling van het feestje en de kaartverkoop volgt later.