Laatste update Corona

Hier vindt u de laatste update voor onze kampen in 2021 omtrent het Corona virus.

Vanwege het Coronavirus is de zomer van 2021 wederom een andere dan normaal op de Brielse Zeilschool.

Op deze pagina willen we u graag inlichten over onze ontwikkelingen rondom het virus.

Het bestuur van de Brielse Zeilschool staat in nauw contact met het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond. De Brielse Zeilschool volgt de adviezen die deze instanties en het Watersportverbond geven. Dit doen wij omdat verdere verspreiding van het Coronavirus tegen gaan bij ons prioriteit heeft: de gezondheid van onze cursisten en instructeurs staat boven alles.

De zomerkampen in 2020 zijn doorgegaan dankzij een corona-protocol die ervoor zorgde dat er ten alle tijden op het terrein 1.5m afstand gehouden kon worden gehouden. Dit in combinatie met de kamp bubbel zorgde ervoor dat deze zomer goed is verlopen! 

Wij kijken daarom positief uit naar de weekenden en zomerweken vooral nu ook sporten in teamverband toegestaan is. Zodra er bij ons meer duidelijk is over de stand van zaken omtrent onze kampen laten wij u dit meteen weten. 

Bent u onzeker over uw inschrijving in verband met het Corona virus? Als de Brielse Zeilschool het kamp niet door laat gaan kunt u rekenen op volledige restitutie of een waardebon van het reeds betaalde cursusgeld.

Indien u verdere vragen heeft, kunt u ons bereiken via de mail (info@brielsezeilschool.nl) en tijdens werkdagen van 9:00 – 17:00 met ons persoonlijke nummer + 31 6 8768 0541.

IMG_2472