De Brielse Zeilschool krijgt Randmeren!

Er gaat een grote verandering plaatsvinden op de Brielse Zeilschool. Op de zeilschool is er 60 jaar lang met veel plezier gevaren in de Zestienkwadraat. Vanaf de zomer zullen de Kuubs echter plaats maken voor nieuwe Randmeren. De Randmeer is een sportievere en snellere boot vergeleken de Kuub. De Randmeer bied meer opties zoals een trapeze! De Brielse Zeilschool is zeer verheugd met de komst van de Randmeer.

In onze haven komt de Randmeer Touring te liggen. Dit model heeft een vaste kiel in plaats van een kielmidzwaard. De Randmeer heeft net als de Laser Vago een trapeze! Eind februari worden ze in onze haven te watergelaten en liggen ze klaar voor gebruik! Met de open dag 7 april kun je ze dan komen bewonderen en al een rondje in varen!

De Randmeer valt in dezelfde categorie als de Kuub, namelijk de Kielboot. Dit betekent dat alle behaalde CWO’s in de Kuub blijven staat en je deze zomer weer verder kan gaan met het halen van het CWO waar je gebleven was! Als u nog verdere vragen heeft over deze transitie horen wij dit graag via info@debrielsezeilschool.nl

 

randmeerfoto site